torstai 1. marraskuuta 2012

High heels, beautiful dresses

Hellouuu ! Heräsin tänään taas tunnin myöhässä, ja musta tuntu heti ettei tästä päivästä tuu yhtään mitään (... taaskaan) mutta kahen tunnin sählypallon perässä juoksemisen, ja ankaran äidinkielen pänttäyksen jälkeen tuntukin tää päivä sujuvan ihan hyvin :-) Pääsin koulusta kolmelta, tulin heti kotiin kattomaan O.C:ta ja jaksoin jopa tehä ruokaakin. Loppuillan tässä oonkin sitten kuolannu Nellyn, Urban outfittersin ja Forever21 sivuilta kaikkee kivaa ja vähän masentaa kun tilin saldo näyttää nollaa.... Mutta siis tein teille kuitenkin aivan älyttömän coolit kollaasit muutamista jutuista mitä oikeesti tarvisin:

1. Bilekengät, joilla voi hiippailla ulkona vähän kurjemmallakin kelillä.
2. JC:t joista oon haaveiillu varmaan 2-3 vuotta. Arkikäyttöön, aivan upeet oijoi ♥
3. Kesäkenkulit joita voi yhistellä shortseihin, farkkuihin yms !
1, 2, 3 ja 4 kaikki kävis rennosta bilemekosta, mutta jokaista vois myös käyttää vähän juhlallisemmissakin tilaisuuksis. Kaikista eniten houkuttelee toi paljettiyläosallinen :-(



Noni, eikö ookkin aivan ihania yhyyy :-[ Huomenna on kuitenkin perjantai, masennun koska lähen Kouvolaan (tiedossa liian monta tuntia yksin linja-autossa matkustamista) ja One Directionin Euroopan kiertueen liput tulee myyntiin enkä saa tilata Ruotsin keikalle lippuja wtf aion kuolla.

Kiitti moi !!

- Lotta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti